r e k l a m a


Aktualności

O bezpieczeństwie żywności

11 października w Centrum Konferencyjnym Polin w Muzeum Historii Żydów Polskich w Warszawie odbędzie się IV edycja Kongresu Bezpieczeństwa Żywności „Jakość i bezpieczeństwo żywności oraz wykorzystanie innowacyjnych rozwiązań źródłem sukcesu w biznesie.”

Kongres odbędzie się 11 października 2017 r. w Centrum Konferencyjnym Polin w Muzeum Historii Żydów Polskich w Warszawie. Wydarzenie stanowi platformę wymiany wiedzy i doświadczeń w zakresie bezpieczeństwa żywności, nowych technologii, dostępu do rynku, bezpieczeństwa biznesu oraz globalnej logistyki.

W ramach wydarzeń towarzyszących Kongresowi w Foyer Centrum Konferencyjnego odbędzie się wystawa innowacyjnych technologii, produktów, opakowań i rozwiązań logistycznych. Celem wystawy jest zapoznanie uczestników Kongresu z osiągnięciami poszczególnych wystawców. Uczestnikami Kongresu będą m.in. przedstawiciele prasy fachowej, przedstawiciele producentów produktów spożywczych, sieci handlowych, firm handlowych i logistycznych, którzy mogą być zainteresowani produktami prezentowanymi na wystawie.

Organizatorami tegorocznego wydarzenia są: IFS Office Central & Eastern Europe, Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, międzynarodowa organizacja logistyczna CSCMP oraz Biuro Promocji Jakości. Patronatem prasowym Kongres objęły m.in. czasopisma wydawnictwa Hortpress: „Sad Nowoczesny”, „WiOM Warzywa i Owoce Miękkie” oraz „Pod Osłonami”.

Zaproszenie oraz program kongresu dostępne są tutaj

Aby wziąć udział w wydarzeniu należy dokonać rezerwacji tutaj

Szczegółowy program Kongresu i warunki uczestnictwa: http://foodcongress.org/

Tagi:

Zobacz także